NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

NoCarb Pizza

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Feltét nálam: tejfölös, diós, sonkás

Elkészítés:

A tojást felverjük, hozzáadjuk a vizet, a fűszereket, a zsiradékot, a fűszereket, majd lassan hozzákeverjük a sütőport és a sütőmixet. Összekeverjük és vizes kézzel sütőpapírra, vagy szilikonlapra tesszük és tetszőleges formára tapicskoljuk.

A 250 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb. 15 percre, ez idő alatt a feltétet elkészítjük hozzá.
100ml tejföl, 100gr sonka vékonyra vágva, 1 ek. reszelt parmezánsajt, pár szem dió és reszelt sajt a tetejére. Kivesszük, rápakoljuk a feltétet és visszatesszük a sajt pirulásáig kb. 5 percre.

A tésztája: 350gr = 550kcal, fehérje: 15gr, szénhidrát: 3gr, zsír: 53gr

A feltétet nem  számolom külön, mert ha mást teszel rá, akkor más lesz az értéke, azt kérlek számold hozzá. 

Vigyázz, nagyon finom!

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Pizzás NoCarb tekercs
Extra diétás rumos csokis torta
Kókuszimádó NoCarb süti
Jázmin álma gumicukor
Rostmix zsömle