NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Alappiskóta

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojások sárgáját összekeverjük a vanliával, 4 evőkanál cukorral, olajjal és habosra keverjük, a végén hozzáadjuk a vizet és azzal is alaposan elkeverjük
A tojások fehérjéből kemény habot készítünk a maradék édesítővel és csipet sóval
A lisztkeveréket elkeverjük a sütőporral
A tojások sárgájába beleöntjük a lisztet és fele tojáshabot, szépen csomómentesre keverjük a végén hozzáadjuk a maradék habot és nagy levegős mozdulatokkal összekeverjük.
Tepsibe simítjuk és megsütjük – mint a hagyományos piskótát!
A massza egy 20 x 33 tepsi piskóta sütéséhez elegendő

További receptek

Kókusz keksz
Füstölt sajtos falatkák
Sajtkrémes-csirkés NoCarb
NoCarb nokedli
Oreo torta szénhidrátmentesen