NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Ananászos csirke angyalhaj tésztával

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A zöldségeket lereszeljük, vagy apróra vágjuk. Az ananászból levágunk egy darabot (én hosszában a koronája mellett - a maradékból gyümölcs sali lesz.)
Egy serpenyőben a falatkákra vágott csirkehúst átpirítjuk, majd félretesszük.
A serpenyőben maradt zsiradékon megpirítjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd öntünk alá egy kicsi vizet és fedő alatt puhára pároljuk. (Időnként kell alá még egy kicsi víz, egyébként el van magában.) Hozzádobjuk a fűszereket, sózzuk és borsozzuk.
A megfőtt zöldségeket összeturmixoljuk, majd a pürét visszaöntjük a serpenyőbe, hozzádobjuk az ananászt és a husit és átmelegítjük.
A tésztát szitába tesszük és nagyon alaposan (!) átmossuk. Célszerű kézzel mozgatni a tésztát, hogy tényleg mindenhol lemossuk róla a büdös levet. Én akkor hagytam abba a mosást, amikor már nem éreztem a szagán semmit. Egyébként ez olyan 2-3 perc.
A tésztát a mártáshoz öntjük és elkeverjük, az egészet átmelegítjük. Petrezselyemmel szórtam meg a végén, ami annyira nem illik az ételhez, de jóval dekoratívabb így. :)

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Kávés bögre capuccino krémmel
Angyali lazacos-spenótos tészta
NoCarb Noodle tejbegríz
NoCarb lisztes palacsinta
Fishburger