NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Ananászos-csirkés Angyalhaj

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A csirkemellet felkockázom apróra, majd az ananászt megpucolom és szintén apróra kockázom. Egy wokban (vagy magasabb falú serpenyőben is jó) elkezdem pirítani a csirkemellet, majd ha kifehéredik hozzá adom az ananászt is. Így sütöm őket közepes lángon, míg el nem kezd barnulni a csirke (kb. 15 perc), majd néhány perc múlva hozzá adom a kókusztejszínt. Kb. 2 percig kevergetés mellett hagyom még a lángon, majd egy műanyag edénybe öntöm. 
A leöblített angyalhaj tésztámat már rakom is bele a serpenyőmbe és bármi hozzáadása nélkül megpirítom. Kb. 10 perc alatt nagy lángon, sűrű keverés mellett. Ha kész, hozzáöntöm a már kész ananászos-csirkémhez, ami a műanyag edényben vár rá, s rárakom a tetejét. Mert mint azt mindannyian tudjuk, akik rendszeresen fogyasztjuk a NoCarb tésztát, az egyik remek tulajdonsága, hogy átveszi az ízét mindennek. :) Kb. fél óráig hagyom az ízeket összeérni, majd tálalhatom is. Az ízek kicsit egzotikusak, de szerintem remekül passzolnak ... és változatos is.

Beküldő: Juhász Marcsi 

További receptek

NoCarb barackos szelet
Diós répatorta
NoCarb lepény
2 adag NoCarb amerikai palacsinta
Szilvás gombóc NoCarb Rost sütőmixből