NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Céklás reggeli

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Rebarbara dzsem:

Elkészítés:

A megtisztított céklát aprítógépben a tojások sárgájával, édesítővel, 150 ml vízzel és a fahéjjal habosra turmixoltam. A rost mixet elkevertem a szódabikarbónával. Összeöntöttem a két masszát, elkevertem és hozzáforgattam 3 részletben a felvert tojásfehérjehabot.
180 fokon, alsó-felső sütés, 20 perc.

Rebarbara dzsem:
Gyorsan megpárolódik, a rebarbara is kiengedi a víztartalmát. Szeretem nagyon; kissé fanyar, leginkább savanykás almára emlékeztető íze van, de frissítve ebben a melegben még tetéztem egy kis lime-mal. Fél teáskanál konjac liszttel sűrítettem.

További receptek

Almás lepénykék
Sárgarépás paszternák torta
NoCarb császármorzsa
Expressz sajtos bagett
Karácsonyi gesztenyés alagút