NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Csokoládés piskóta baracklekvárral

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Csokimáz:

Elkészítés:

A kókuszolajat  kicsit felmelegítjük, a kakaóporral simára keverjük, hűlni hagyjuk. A tojások sárgáját az eritrittel  kikeverjük, majd lassan, folyamatosan keverve hozzáadjuk a kakaós kókuszolajat. A tojások fehérjét csipet sóval habbá verjük és a sütőporral átszitált rost-lisztkeveréket felváltva több részletben a csokis masszához adjuk, óvatosan összekeverjük, majd laza mozdulatokkal összekeverjük fehérje habbal. Előmelegítettet sütőben 170 fokon sütőpapírral bélelt 24x24 négyszögletes tortaformában megsütjük-tűpróba. Közben elkészítjük a csokimázat és a baracklekvárt felmelegítjük. Ha kihűlt lapjában kettévágjuk, majd megkenjük a lekvárral. Rárakjuk a tetejét a maradék lekvárral megkenjük és az oldalát is, egy kis időre hűtőbe rakjuk,majd a  csokoládémázzal bevonjuk, hűtőbe rakjuk, meleg vízbe mártott késsel tetszőlegesen szeleteljük.
Jó étvágyat!
Tetszőlegesen bármivel tölthető( ki mit szeret)

Forrás/beküldő: link »

További receptek

10 perces NoCarb Süti
Pizzás NoCarb tekercs
NoCarb tejbegríz
Tökös-rostmixes kakaós csiga
Gyors, mikrós zsemle