NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Darált Pumuklihús NoCarb rizstésztával

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A megfogott manót, óvatos mozdulattal helyezzük a húsdarálónkba ( Átmosni nem feltétlen kell, mert mindennap harmatvízben fürdenek ). Vigyázzunk, mert időnként láthatatlanná válik és akkor komoly sérülést okozhat a daráló is nekünk, mert nem pontosan látjuk hogy most épp mit darálunk. A legjobb módszer talán az ha figyeljük a manó jellegzetes kacagását a darálás közben, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben ez nem fáj nekik hanem csiklandozza őket. 
Miután végeztünk a darálással, helyezzük bele egy serpenyőbe a húst és közepes tűzön süssük át kb 10-15 percig. A végéhez közeledve öntsük nyakon a legjobb minőségű paradicsompürével, keverjük össze és már tálalhatunk is. FONTOS! Amennyiben mindent előírás szerint készítettünk, akkor a Pumuklihús és a NoCarb nudli egy bonyolult biokémiai folyamat révén (mint valami szimbiózisban élő duó) jellegzetes ún. „Pumuklifejjé” rendeződik a tányéron. Sokan ezt az ételt csak mint tiroli mende-mondát kezelik, de aki nemhiszi hogy ebből szóról-szóra minden igaz,az járjon utána!

További receptek

Diós, tepertős pogácsa
Túrófelfújt
Avokádó krémes tészta hallal
Spenót krémleves
Narancs dzsem főzés nélkül