NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Diós Marlenka

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Krém:

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd hagyjuk 20 percet állni.
Közben elkészítjük a krémet, felforraljuk a kókusztejet (picit kihagyunk a puding kikeveréséhez), majd bele tesszük az édesítőt, aromákat, kókuszolajat, majd ha felforrt akkor a pudingot (konjaklisztet).
Végül belekeverjük a durvára darált diót, és annyi diólisztet hogy kellően sűrű legyen (nekem kb. 8-10 ek volt, de ez ugye változhat a konjakliszt használatánál).
Majd a tésztát 5 egyenlő részre osszuk, ez kb 15-16 dkg / adag.
Mindegyiket kinyújtjuk (akkorára , amekkora szilikon formát használunk.
Majd megsütjük  a lapokat kb. 10-15 perc alatt.
Majd ha kihűlt, akkor rétegezzük a krémmel.
A tetejére plusz rakhatunk durvára darált diót (mint én) vagy akár cukrozatlan kakaóport, vagy finomra darált diót.

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Spenótos csirkés pizza
Forró csokoládé mousse
Madártej és haboskávé szelet
Lazac fasírt
Diétás sacher házi csipkebogyó-lekvárral