NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Eperbúcsúztató rizskoch

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát megfőzzük, majd jól lecsepegtetjük.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. Ezután a sárgáját édesítővel és 1 evőkanál vízzel kihabosítjuk, majd 2/3-át összekeverjük a tésztával. Ehhez óvatosan hozzáforgatjuk a felvert fehérje 1/3-át és a masszát jénai tálba öntjük.
Az epret felkarikázzuk/felkockázzuk és a tésztára tesszük.
Először a maradék sárgáját oszlatjuk el az eper tetején, majd a fehérjét kanalazzuk rá a süteményre.
180°C-os sütőben addig sütjük, míg a hab megpirul a tetején.

További receptek

Kakaós vagy citromos szelet a klasszikus 6 lapos
Rizskoch desszert
NoCarb gofri
Epres papucsok
Rizskoch