Extra diétás rumos csokis torta
« vissza | kategóriák »Hozzávalók:
- 15 dkg Nocarb kakaós muffinpor
- 30 gr kókuszolaj
- 3,2 dl víz
- 1-2 ek édesítő (1:4)
Krém:
- 3 dl kókusztej
- ízlés szerint édesítő
- 3 db tojássárgája
- 1 ek Rum aroma
- 1 ek holland kakaópor (én a mester család kakaóporát használtam)
+ házi csoki (50 gr kókuszolaj, 50 gr kakaópor, édesítő, 1-2 ek kókuszkrém)
Elkészítés:
A Piskótához az összes alapanyagot kikeverjük, majd 180 fokos sütőben 25 perc alatt egy 18cm es tortaformában megsütjük.
A krémhez a hozzávalókat kikeverjük, majd sűrűre főzzük (ha esetleg kisebb tojásokat használunk és nem áll össze, akkor 1-2 késhegynyi konjaklisztet keverjünk bele!)
Ha meghűlt a piskóta, kettévágjuk, megkenjük a csoki krémmel, majd a tetejét pedig a házi csokival.
Forrás/beküldő: link »