NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Gombás baconos lasagne

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A NoCarb Lasagne tésztát öblítsük át citromos vízzel, majd pár perc alatt főzzük meg forró, sós vízben. Szárazra  töröljük a lapokat és félre tesszük. A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. Olajon megpirítjuk a bacon szalonnát, majd a  gombát és a paprikát, a paradicsompürét is hozzáadjuk, vízzel felöntjük, megsózzuk, megborsozzuk, a zöldfűszereket beleszórjuk és 2 percig főzzük. A mártáshoz a totu krém extrát a tojásokkal kikeverjük, hozzáadjuk a reszelt cheddar sajtot. 2 db szilikonos mini püspökkenyér formát kókuszolajjal vékonyan kikenjük. Néhány kanál sajtos mártást teszünk az aljára, 2 db tésztát ráfektetjük a mártásra. Erre paradicsomos-gombás-baconos mártást locsolunk, amire sajtos mártás kerül és megint tészta. Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalókból tart. A  tetején sajtos mártás legyen.
A tetejére rakjuk a maradék reszelt sajtot, majd előmelegített sütőben 190 fokon  kb. 10- 15 percig  aranybarnára sütjük.
Jó étvágyat! 

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Tonhalas tésztasaláta
Tejbegrízes daratekercs
Palacsinta
Tarte Tatin
Extra diétás rumos csokis torta