NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Húsgombóc leves

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A húst daráld le, ízlés szerint sózd, borsozd és tedd egy keverőtálba.
Add hozzá a tojást, az apróra vágott zöldfűszert és az utifűmaghéjat. Egy kanállal alaposan keverd össze, és tedd a hűtőbe pihenni.
A zöldségeket és a vöröshagymát kockázd fel.
Egy nagyobb edényben hevítsd fel a kacsazsírt és tedd rá a felkockázott hagymát.
Amikor a hagyma megpuhult, szórj rá ízlés szerint fűszerpaprikát és add hozzá a felkockázott zöldségeket is, majd öntsd fel a vízzel.
Ízlés szerint sózd, borsozd a levest.
Amikor a zöldségek már félig megfőttek, vizes kézzel formázz a húsból apró gombócokat és tedd a forró levesbe.
Ha kész, óvatosan keverd meg a levest, nehogy összeragadjanak a gombócok.
Egy kisebb tálban a kókuszkrémet, a citrom levét és a konjak lisztet keverd simára, majd amikor a hús és a zöldség is megfőtt, folytonos kevergetés mellett öntsd a levesbe

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Diétás pörkölt
Kesudiós zsemle
Túrós, sajtos muffin
NoCarb halpogácsa salátával chilis öntettel
Nocarb pogi