NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Kínai szezámmagos csirke csípős-édes bundában

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Bundához:

Szószhoz:

Kínai sült tészta:

Elkészítés:

A hús pácolása
A csirkemellet kockára vágjuk sóval, borssal, 1 teáskanál eritrittel, 2 evőkanál kacsazsírral bepácoljuk.(hűtőbe rakjuk)

Elkészítése:
A bundához a hozzávalókat késes aprítóba tesszük krémesre turmixoljuk. A csirke kockákat (neylon zacskóban a nyílgyökérlisztbe forgatjuk-összerázzuk, hogy mindenütt érje a húst (a zacskó tökéletesen működik.) Majd a masszába rakjuk és pirosra sütjük, papír szalvétára szedjük és megfürdetjük a szószban hogy mindenhol befedje. A szósz hozzávalóit összeforraljuk és a pirított szezámmagot a szószba rakjuk. Ebbe fürdetjük meg a kisült csirke kockákat.

Kínai sült tészta elkészítése:
A NoCarb tésztát  jól öblítsük le, folyó víz alatt, hagyjuk állni egy kicsit meleg vízben, majd forrásban lévő vízhez adjuk hozzá a szárított zöldségkeveréket is  ( 3-5 percig főzzük) fedő alatt  állni  hagyjuk, majd leszűrjük. Egy nagy serpenyőben kevés kacsazsírban az összes zöldséget megpirítjuk hozzáadjuk a tésztát a maradék szószt és jól összemelegítjük. A szezámmagos  csípős-édes bundázott csirke falatokkal tálaljuk.

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Pestos NoCarb tészta
Sajttorta palacsinta
NoCarb óriás kifli
Pizza
Kinder tejszelet