NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Lazacos spárgás NoCarb metélt

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tisztított spárgát megfőzzük – hideg vízbe kiszedjük, leszűrjük és darabokra vágjuk
A mandula tejszínt a tojás sárgájával és NoCarb liszttel állandó keverés mellett összefőzzük, míg besűrűsödik 
Tűzről levéve sózzuk, borsozzuk (ha lehet Cayenne borssal), citrom levével és édesítővel készre ízesítjük, hozzáadjuk a friss, aprított kaprot és a spárgát, 
A lazacot sózzuk és durvára darált színes borssal fűszerezzük és kevés kókuszolajon mindkét oldalát 3-5 percig sütjük.
Az alaposan leöblített, lecsepegtetett és apróbbra darabolt szélesmetéltet tányérra halmozzuk, ráöntjük a spárgás szószt, tetejére rakjuk a lazacot, citromkarikával, zöld kaporral díszítjük.

Megnézhetitek hogyan készíti el Ádám ezt a fogást Ritával itt: 
https://www.youtube.com/watch?v=rpyQd7Ry-sA

További receptek

NoCarb csokis, banán kenyér
NoCarb epres
Kókuszimádó NoCarb süti
Mézeskalács
Szénhidrátmentes proteines kürtöskalács