NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Mákos guba

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

a tésztához:

a mákos részhez:

a vanília sodóhoz:

a tojáshabhoz:

a tál kenéséhez:

Elkészítés:

A tésztához a rostmixet összekeverjük a sütőporral és csipetnyi sóval. A többi anyagot egyneműre keverjük, majd hozzáadjuk a rostmixes keveréket is. Szép sima tésztává dolgozzuk. 10 részre osztjuk, majd 2 centi vastag hurkákat formálunk belőle. Sütőpapíros lemezre téve 175 fokos sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. Kihűtjük. Fél centis karikára vágjuk. 25 x25 centis hőálló tálat kikenünk kókuszolajjal. A kifli harmadát szétterítjük rajta. Megszórjuk az eritrittel elkevert mák harmadával. Meglocsoljuk a vanília sodóval, amihez nem kell mást tenni, csak alaposan összekeverni a hozzávalókat. Újra kifli következik, majd mák és vanília sodó... Addig rétegezzük, amíg valamennyi hozzávalónk el nem fogy. A tetejére kerül az eritrittel és tojásfehérje porral keményre vert tojásfehérje hab. 175 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük. Langyosan tálaljuk.

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Töltött malackák
Proteines kakaós csiga
NoCarb ünnepi téli barack
Mozzarellás toast
Szénhidrátmentes proteines kürtöskalács