NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

NoCarb lepény

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Feltét:

Elkészítés:

A NoCarb tésztát összeturmixolunk a zabpehellyel, a tojással, az olívaolajjal, a vízzel és a sóval.
A tésztát elterítjük tetszőleges vastagságúra egy sütőpapírral bélelt tepsiben és előmelegített sütőben 200°C-on sütjük fél órát. Nekem így belül puha, kívül pedig kicsit ropogós lett a tésztám. 
Ezután a tésztát nagyon vékonyan megkentem natúr joghurttal, majd csirkehusit, tojást és zöldségeket tettem rá, végül pedig megszórtam egy pici light sajttal. Így a feltétekkel sütöttem még további 5-10 percig.

Jó étvágyat!

További receptek

Nocarb vargabéles
Angyalhaj tészta, sütőtökkel, ToTu krémmel szalonnával
Almás krémes
Túrógombóc cukormentes csokipudinggal
Szuflé diétásan