NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

NoCarb nokedli

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát alaposan folyó víz alatt átmossuk, majd a turmixgépbe rakjuk a többi hozzávalóval és kb. 3-4 percig krémes állagúra turmixoljuk. ( nekem jó tömör lett a massza állaga, mert 2 tk.konjac lisztet raktam hozzá, 1 tk. is elég lehet- szükség szerint adjuk hozzá a konjac lisztet, hogy nokedli állagú legyen a tásztánk). Forrásban lévő sós vízben  a tésztát több részletben, nokedli szaggatóval kiszaggatjuk. kb.  2 perc főzés után, amikor feljönnek a víz felszínére leszűrjük, hideg vízben sokkoljuk, majd újra leszűrjük,  kevés zsiradékkal összekeverjük, hogy ne tapadjanak össze. "tejfölös" paprikás csirkével és  1 ek. marhazsíron az aszalt zöldségek, (kápiapaprika, aszalt paradicsom, petrezselyemlevél) gomba zsírjára sütve, majd a  nokedlit  hozzáadjuk és pár percig együtt pirítjuk. A zöldséges nokedli önálló fogásként is finom, fermentált savanyúsággal.
Jó étvágyat!

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Parmezános muffin
Túrós áfonyás bejgli
Proteines NoCarb cookies
Meggyes csokizselé
Bejgli-NoCarb módra