NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

NoCarb Pizza

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

Az élesztőt feloldjuk a vízben, majd az összes hozzávalóval együtt jól eldolgozzuk. Hagyjuk állni a tésztát kb 5 percig, majd kinyújtjuk és tepsibe rakjuk, amit alufóliával légmentesen lezárunk és az előmelegített sütőbe teszük kb 180 fokra 12-13 percig, majd kivesszük, levesszük a fóliát, megfordítjuk a pizzalapot, megkenjük pizza alappal, rátesszük a feltétet és visszatesszük a sütőbe 15-20 percre – feltéttől függően, majd az utolsó 3-5 percben rászórjuk a sajtot, és hagyjuk, hogy szépen ráolvadjon, rásüljön.

A feltét nálam 
-csirkemell sonka
-orda sajt
-mozzarella

Beküldő:
Szabó Ágnes

További receptek

Erdei gyümölcsös táska
Tarte Tatin
NoCarb Zserbó
Grízes, mákos süti, meggy szósszal
Gyümölcskenyér