NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

NoCarb tésztában sült fűszeres darált hús

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:


töltelék:

Elkészítés:

A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a kókuszolajat, vizet. A száraz hozzávalókat egy tálba   szitáljuk, majd a nedves hozzávalókkal összegyúrjuk. Közben a húst ledaráljuk, hozzáadjuk a többi hozzávalót (a szárított zöldségeket előtte langyos vízben áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk) összegyúrjuk és félre tesszük. A tésztát 3 felé osztjuk, majd lisztezett felületen kinyújtjuk 3 mm vastagságúra, a darált húst 3 részre osztjuk, hengert formázunk a masszából és a tésztára rakjuk, a tészta szélét behajtjuk és szorosan feltekerjük, mint a bejglit. Amikor mind a 3 tésztával készen vagyunk, összefonjuk a végeit lenyomkodjuk és lekenjük az olajos tojással, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Előmelegített sütőben 170 fokon kb. 40-45 perc alatt megsütjük (tűpróba), majd rácson hagyjuk kihűlni.
Salátával vagy csak úgy, reggelire vacsorára.
Bármilyen hússal tölthető ízlés szerint.
Jó étvágyat!

Forrás/beküldő: link »

További receptek

NoCarb szilvás-málnás mini pite
Avokádó krémes tészta hallal
Málnás piskótatorta
English muffin
NoCarb Ischler