NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

NoCarb ünnepi téli barack

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Töltelék: 

Forgatáshoz: 

Elkészítés:

A tésztához a mangalicazsírt az édesítővel, a tojássárgákkal és a kókuszkrémmel habosra keverjük és 20 percig pihentetjük. Majd hozzáadjuk az átszitált rostot, és a darát, összegyúrjuk, diónyi gombócokat készítünk.
A gombócokba mélyedéseket készítünk - ujjal benyomjuk - és a mélyedéssel lefele fordítva a sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokos előmelegített sütőben kisütjük.
Ha kisült, még melegen az alját kicsit kivéssük, hegyes kiskéssel óvatosan, hogy ne roppanjon össze. 
A kikapart morzsához kerül a kókuszzsír, az édesítő, a dió, a kakaó, a rum, a sárgabaracklekvár és annyi mandulatej, hogy keverhető massza legyen, mert különben száraz lesz a krém, majd megtöltjük a kikapart belsejű sütiket, és kettesével összeragasztjuk. 
Ezt tojásfehérjével megkenjük, és az egyik oldalát sárga, másik oldalát piros aromába (céklalébe, kurkumalébe). Ezután eritritbe forgatjuk, és középbe levelet dugunk.

További receptek

Derelye és mákos nudli
Mákos palacsinta vaníliás cukrászkrémmel
Kakaós csiga
Palacsinta
Pizzás tekercs