NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Padlizsános lasagne

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A megmosott padlizsánt vékonyan felszeleteltem, megsóztam és száraz serpenyőben mindkét oldalát kicsit megpirítottam. Addig a pórét alapos megmostam, felszeleteltem majd kevés kókuszolajon kicsit megpirítottam. A cheese-t, ami félúton van a túró és a sajt között valahol, összekevertem a zöldfűszerekkel, sóztam, borsoztam és egy egész tojással összekevertem. A lasagne lapokat forró vízzel átöblítettem.
Jelenleg szilikonos gyümölcskenyérformában sütöttem; alulra egy réteg padlizsán, majd tészta, ezután a póré és a fűszeres cottage cheese. Ezt megismételtem még egyszer. Legtetejére került a padlizsán és egy fél light mozzarella sajt. 200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt kész.

Beküldő: Elisabeth Bihari

További receptek

Aszalt paradicsomos, túrós NoCarb bagett
Kínai szezámmagos csirke csípős-édes bundában
NoCarb Noodle tejbegríz
NoCarb fasírt muffin
Barackos-csokis süti