NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Paradicsomos-padlizsános mini pite

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Töltelékhez:

Elkészítés:

A tészta összetevőit összegyúrjuk és hűtőben pihentetjük, míg elkészül a töltelék. A tészta recepteje itt található.
A töltelékhez a padlizsánt megtisztítjuk, kockára vágjuk, sózzuk és egy kicsit pihentetjük. Amikor levet eresztett kicsavarjuk és kevés olajon megpirítjuk. Apróra vágott hagymát hozzáadjuk  és  üvegesre pirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Mikor félig megpuhult a padlizsán, a tésztát kinyújtjuk és kiolajozott mini pite sütőformába nyomkodjuk, elősütjük 170 fokon kb. 8 percig, majd rákanalazzuk a padlizsános hagyma keverékét. Ezután a  felvert tojást, a ToTu krémet, a reszelt sajttal összekeverjük és ráöntjük a padlizsánra, a koktélparadicsomokat rászórjuk a tetejére.
Előmelegített sütőben 170 fokon készre sütjük kb. 20-30 perc.
A maradék tésztát folpackba csomagolva a hűtőbe tárolom felhasználásig.

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Willy Wonka csupacsoki torta
Gorgonzolakrémes csokitorta
Fahéjas csigula
Kávés bögre capuccino krémmel
Túrós áfonyás bejgli