NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Rebarbarás lepény

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát ledaráljuk, majd a rebarbara kivételével mindent összeturmixolunk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 180°C-on sütjük kb 10 percig, addig a rebarbarát megmossuk, megpucoljuk és felvágjuk kis darabokra. Ha letelt a 10 perc, a rebarbarát egyenletesen elterítjük a sütőn és megszórjuk fahéjjal, esetleg egy kevés xilittel. További 45-50 percig sütjük.
Jó étvágyat! ;)

További receptek

Padlizsános lasagne
Töltött malackák
Mákos habos kocka
Túrós, sajtos muffin
Paleo cukkinis-zöldséges tészta