NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Sárgarépás paszternák torta

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Töltelék:

Elkészítés:

Egy 24 cm tortaformát sütőpapírral béleljünk ki, (az alját és vágjunk csíkokat az oldalára melyet előtte olajjal kikenünk.)
A paszternákot és a répát megpucoljuk, majd nagylyukú reszelőn lereszeljük. A narancshéját is lereszeljük, a levét kifacsarjuk. A tojásokat, a narancslét, az ásványvizet, az olvasztott kókuszolajat habverővel  felverjük. Egy tálba szitáljuk a sütőporral elkevert rostot, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat, összekeverjük és végül beleforgatjuk a reszelt paszternákot, sárgarépát és a durvára aprított diót. Majd az előkészített tortaformába simítjuk. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon 45-50 perc, tűpróba. Rácson hagyjuk kihűlni. Közben elkészítjük a krémet, a geet vagy a kókuszzsírt megolvasztjuk, egy késes aprítóba a többi hozzávalóval együtt krémes állagúra turmixoljuk, majd hozzáadjuk a konjac lisztet ezzel is 1-2 percig turmixoljuk. A tortát lapjában kettévágjuk a krémmel betöltjük egy picit lenyomkodjuk és hűtőbe rakjuk egy pár órára.
Tálaláskor darált eritrittel megszórjuk. Nagyon finom.
Jó étvágyat!

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Rostmix zsömle
Brokkolis NoCarb rizs pirított csirkemellel
NoCarb Dörmi
English muffin
Rizskoch