NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Spenót krémleves

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Elkészítés:

A megmosott és kicsit összetépkedett spenótot tegyük fel vízbenn főni (a víz legyen kevesebb, mint ahogy a spenót mennyisége a lábasban van).
Tegyük bele a sót, a borsot, szerecsendiót, az összezúzott fokhagymát.
Forraljuk fel. Forralás után csak 1-2 percig főzzük.
Vegyük le a tűzről és egy botmixer segítségével krémesítsük.
Ezután a konjac lisztet egy pici hideg vízzel keverjük el és öntsük bele a levesünkbe. Apránként adagoljuk a lisztet, mert a konjac liszt tömegéhez képest 300-szoros mennyiségű vizet képes felvenni. Egy mokkáskanálnyi mennyiséget tegyünk előbb bele, kicsit kavargassuk és 2-3 perc után ha nem elég sürű, adjunk hozzá újabb 1 mokkáskanálnyi mennyiséget.
Közben ha szükséges még sózzuk és a végén még a botmixerrel turmixolhatjuk kicsit.

Forrás/beküldő: link »

További receptek

NoCarb ünnepi téli barack
NoCarb feketeerdő fagyi
Kakaós vagy citromos szelet a klasszikus 6 lapos
Szezámmagos mini kiflik
Pizza