NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Sütőben sült gombóc barack mártással

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Gombóc:

Barack mártás:

Elkészítés:


Gombócok:
A megfőtt, lecsepegtetett édesburgonyát pépesítettem. Még melegen hozzáadtam a többi alapanyagot az almaecet kivételével. 10-15 percig állni hagytam. Hozzáöntöttem az almaecetet, ismét összegyúrtam. Gombócokat formáltam belőle. 
Sütőpapírral bélelt tepsiben 160 fokon készre sütöttem.

Barack mártás:
Kevés kókuszzsíron a mézet karamellizáltam. Beletettem a megpucolt, felkockázott barackot. Pár perc alatt összefőztem. Tűzről levéve hozzáadtam a kollagént, alaposan elkevertem.

Tálalásnál meglocsoltam a gombócokat a barack mártással.

Egészségetekre!

Forrás/beküldő: link »

További receptek

NoCarb banános dara gombóc
Gyümölcsös csokis pite
NoCarb sajtos darapuding pirított gombával
Gombás cukkinis tészta
Diétás pörkölt