NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Tojásos, kolbászos kiflik

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

Tésztához

Töltelék

Elkészítés:

A hozzávalókat összegyúrjuk, nagyon gyorsan összeáll. A nyújtólapra szórtam némi lisztet, de annyira jó állagú volt a tészta, hogy lehet, enélkül sem ragadt volna le.
Vékony körré nyújtjuk, utána -a fotókon látható módon - előbb 4 darabba vágjuk, majd minden negyedet 3 háromszögre osztjuk. A darabokat megkenjük dijoni mustárral.
Közben elkészítjük a tölteléket, ami természetesen bármi lehet, én most kolbászt daraboltam, majd kisütöttem a zsírját, azt leszűrtem, a kolbászhoz kevertem a szintén kockázott tojást, végül egy kis mustárral lazítottam. A tölteléket egyenlően elosztjuk a háromszögeken és felcsavarjuk a kifliket. Sütőpapírra pakolgatjuk őket, lekenjük tojás sárgájával és 180 fokra előmelegített sütőben 20-22 perc alatt kézre sütjük.

Forrás/beküldő: link »

További receptek

NoCarb banános dara gombóc
Kínai NoCarb tészta
Almás lepénykék
Málnás piskótatorta
NoCarb banános csokifagyi