NoCarb

Gyors, könnyű és ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag alapanyagok helyettesítésére. Minden diétába könnyen beilleszthető.

Egészséges, Organikus, Vegetáriánus!

Virslis kifli

« vissza | kategóriák »

Hozzávalók:

A tetejére:

Elkészítés:

A tojásokat villával felverjük, hozzáadjuk a zsírt belemorzsoljuk az élesztőt, a tejet, sót, fokhagymaport kicsit pihentetjük.
A rostot, a batáta lisztet egy tálba szitáljuk, majd a tojásos keveréket ráöntjük, összekavarjuk és kézzel összegyúrjuk. Szilikonos papíron körformára nyújtjuk, majd pizzavágóval 8 részre osztjuk. A virsliket 8 db-ra vágjuk, a tésztára helyezzük és felcsavarjuk, lekenjük a tojással és megszórjuk a reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 180 fokon. Bagett sütőformára rakjuk 2 db-os, aranybarnára sütjük, tűpróba

Finom lett. Jó étvágyat!
A batáta lisztet lehet kb: 3-4 ek. főtt, áttört batátával is készíteni, de akkor vizet ne adjunk hozzá csak a ToTu tejet szükség szerint.

Forrás/beküldő: link »

További receptek

Karácsonyi kifli
Meggyes, fagyis darasüti
Összenyomós melegszendvics
Tejbegrízes daratekercs
Black and white torta